fransız yiyecekler için ürünler (6)

Marine

Marine

İster yağlı marine sosları, ister emülsiyon marine sosları, nişasta marine sosları ya da kuru marine sosları (rublar) olsun, bağlayıcı bileşenlerle ya da olmadan, ürünlerimiz et ürünleri, dondurulmuş ürünler ve yarı mamul hazır yemeklerin hazırlanmasındaki çeşitli zorlukları karşılamak üzere tam olarak uyarlanmıştır. Egzotik olanlardan klasik ve geleneksel olanlara kadar, tat, görünüm ve dokusal özellikler her zaman hoş bir şekilde uyumlu hale getirilmiştir. Özetle çeşitlerimiz: FoxMaro® – yağlı marine sosları FoxMare® – emülsiyon marine sosları FoxMadry® – kuru marine sosları FoxMaris® – nişasta marine sosları Yepyeni: FoxMare marine sosu Skyr ile Beş ince ayarlanmış emülsiyon marine sosumuz, %28 Skyr içermekte olup, domuz, sığır, kümes hayvanları, balık ve sebzeler için mevcuttur. Ayrıca Skyr, dip soslar için de çok iyi bir bileşendir. Skyr oranı, tazelik tadı ve ekstra bir protein desteği sağlar. Emülsiyon marine sosları ile birleştiğinde, fermente Skyr et, balık ve sebzeleri yumuşatır ve ayrıca düşük kalorilidir.
Sülün Eti

Sülün Eti

Frans, Vosges'te sülün yetiştirme konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Bu aile şirketi, neredeyse 50 yıldır hayvan refahı ve kaliteye odaklanmaktadır. Sülünler yerinde doğar, yetiştirilir, kesilir ve işlenir. Yerel bitkisel gıda kullanıyoruz. Uzmanlığımız hem hayvan seçiminde hem de iyi yetiştirme koşullarındadır. Tüm taze/dondurulmuş ürünlerimizi Fransa, Avrupa ve ötesinde satıyoruz.
Rochefort Peyniri

Rochefort Peyniri

350g Rochefort genç aynı zamanda mevcut: - 2,3kg ekmek - 6'lı blister 150g dilimler
Soğan Mücveri

Soğan Mücveri

Önceden pişirilmiş derin dondurulmuş ürünler, 82g İçindekiler: Buğday unu, hidrojene edilmemiş bitkisel yağlar ve yağlar (sürdürülebilir palmiye yağı, kanola yağı), su, yumurta, soğan ABD %8, nişasta, yağsız süt tozu, peynir, soya unu, tatlandırıcı (E621), tuz, bağlayıcı (E466), şeker, maya, baharatlar. Chüechli'yi doğrudan derin dondurucudan tepsiye yerleştirin. Soğuk fırına yerleştirin. Pişirme: 200°C'de, yaklaşık 25 dakika pişirin. Saklama sıcaklığı: min. -18°C, bir kez çözüldükten sonra tekrar dondurmayın. Alerjen bilgisi: Gluten, süt, yumurta, soya içerir.
Böğürtlenli tart

Böğürtlenli tart

Klasik frambuazlı tartletler
Orangettes

Orangettes

70% bitter çikolata ile kaplanmış şekerlenmiş portakal kabukları. İstisnai ürünler sunmak için en iyi hammaddeleri seçiyoruz. Net ağırlık (G): 100